Termékleírás

A „V.Plus / R.Plus” gépcsalád minden tagjára jellemzőek az alábbi előnyös műszaki megoldások:

• A melegedés okozta deformáció csökkentése érdekében a hűtött főmotort tengelykapcsoló választja el a maróorsó hüvelytől, amelyet hűtött olajáramlás temperál. A gördülővezetékek párhuzamossága 0,002 mm-en belül van.
Ezért a gépek kiemelkedő pontosságuk révén a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik, elsősorban az igényes megmunkálást
Példaképpen néhány, a gépek végellenőrzésekor mért tényleges kívánó szakterületeken javasoljuk alkalmazásukat.
pontossági érték: körkörösségi eltérés 2 μm,
tengely pozicionálási eltérés 3 μm.
• A széleskörű tartozékok és opciók a legváltozatosabb megmunkálási feladatok megoldását biztosítják. A gépek egyaránt alkalmasak öntöttvasból, acélból, színesfémből és különleges ötvözetekből készülő alkatrészek termelékeny megmunkálására. A különösen merev felépítés és pontosság miatt üregek alakhű, pontos és nagy felületi simaságú elkészítése lehetséges.
• A gépek rendkívül merev felépítése és pontossága lehetővé tesz több különleges technológiát: kemény (pl. edzett) felületek gyorsmarását, 3D felület-megmunkálást (pl. öntő- vagy prés-szerszám, kokilla, stb.) megmunkálásánál. Az „R.Plus-550” típusnál többgépes kiszolgálás, vagy felügyelet nélküli üzemelés lehetséges a paletta-cserélés révén.
• Magas termelékenység a magas forgácsolási sebesség ( standard 15.000 f/perc, opció 20.000 f/perc), nagy teljesítmény ( 7,5/15 kW-ig), nagy előtolási/gyorsjárati sebesség ( max. 36 m/perc ) és gyorsulás/lassulás ( 0,6G ), valamint rövid szerszámcsere idő ( 3,0 sec „fémtől-fémig” ) következtében.
• A választható többféle sebességtartomány / főhajtás változat és a széleskörű tartozékok és opciók a legváltozatosabb megmunkálási feladatok ellátását teszik lehetővé. A gépek egyaránt alkalmasak öntöttvasból, acélból, színesfémből és különleges ötvözetekből készülő alkatrészek termelékeny, ugyanakkor rendkívül pontos megmunkálására.

Termékfotók

Termék katalógus

Töltse le a termék főbb paramétereit tartalmazó termék katalógust.

Műszaki adatok

Mozgástartomány: X / Y / Z mm 550 / 410 / 560
Asztal mérete mm 860 x 400
Terhelhetőség kg

400

Főorsó fordulat min-1

15,000: BT40 Standard.

15,000: BT40 HiTorque / 20,000: BT40 Opció.

Gyorsjárat / előtolás mm/min 40 / 40
Szerszámtár  

30 Standard

60 Opció/ 90 Opció

Maximum szerszámhossz mm 300
Maximum szerszámsúly kg 6
Szerszámcsere idő Seconds 0.9
Vezérlő   Matsuura G-Tech 31i 

Ismerje meg a terméket

Telefon:

Cím:

1117 Budapest, Budafoki út 60.
( A-I épület )