Termékleírás

Az „MX-520” gépre jellemzőek az alábbi előnyös műszaki megoldások:

– Bonyolult, nagy pontosságú és összetett alakú alkatrészek megmunkálására alkalmas, amit az 5-tengelyes megmunkálási képesség tesz lehetővé. Ennek révén egyszeri felfogással elkészülhetnek bonyolult munkadarabok, ezért elmaradnak a többszöri felfogásból adódó hibalehetőségek (különböző felfogó készülékek hibái, többszöri beállítások pontatlanságai) és javul a megmunkálás pontossága.

– Csökken a készülék költség is.

– Könnyű gép kiszolgálás: a burkolat széles (805 mm) kezelőoldali nyílása, az asztal közepének a kezelőhöz való közelsége (385 mm) és a munkadarab/készülék daruzása ( a munkatér burkolat teteje nyitható!) igen kényelmes kezelést tesz lehetővé.

– Kivételes üzembiztonság. Az orsóház és az asztalt hordozó bölcső konstrukciója minimálisra csökkenti az esetleges hibákból származó ütközés lehetőségét.

– A melegedés okozta deformáció hatásának kivédése érdekében a maróorsó hüvelyt hűtött olajáramlás temperálja, a hő-stabilitás érdekében a rendkívül merev, különleges minőségű öntöttvasból készülő függőleges állvány szimmetrikus kialakítású. Elektronikus orsó hőtágulás kompenzálás. A forgó/billenő tengelyeknél már alapkivitelben is közvetlen mérőrendszert alkalmaznak; a lineáris tengelyeknél különleges pontossági igény esetén opcióként üveg mérőlécek szállíthatók. Ezért a gép kiemelkedő pontossága révén a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti, az igényes megmunkálást kívánó szakterületeken (finommechanika-műszergyártás, orvostechnika, repülőgép-és űripar, stb.) javasoljuk leginkább alkalmazását.

– Matsuura a nagy sebességű főorsók területén egyike a világ vezető gyártóinak: #40 méretű maróorsóval 12.000 f/perc, vagy 20.000 f/perc fordulatszámú orsókkal készül a gép.

– A gép rendkívül merev felépítése és pontossága lehetővé teszi a: változatos anyagok, öntöttvas, acél, titánium, vagy kemény (pl. edzett) felületek nagy teljesítményű marását.

Termékfotók

Termék katalógus

Töltse le a termék főbb paramétereit tartalmazó termék katalógust.

Műszaki adatok

Mozgástartomány: X / Y / Z
mm
630/560/510
Mozgástartomány: B / C
deg
-125~ +10 / 360
Paletták száma
db
1 STANDARD
4 db-os palettázó OPTION
Paletta mérete
mm
Ø300 STANDARD
Ø500 OPTION
Megmunkálható alkatrész mérete
mm
Ø520 ~ H350
Asztal terhelhetősége
kg
200
Főorsó fordulat
min-1
12,000 STANDARD
15,000 OPTION
20,000 OPTION
Gyorsjárat: X / Y / Z
m / min
40
Gyorsjárat: A / C
min-1
17 / 33
Szerszámtár
db
60
Szerszámbefogó típusa
#40
Maximum szerszám átmérő
mm
Ø80 (szerszámok egymás mellett)
Ø150 (szomszéd tár üres)
Szerszámcsere idő
másodperc
1,1
Maximum szerszám súly
kg
10
Vezérlő
Matsuura G-Tech 31i

Ismerje meg a terméket

Telefon:

Cím:

1117 Budapest, Budafoki út 60.
( A-I épület )