Termékleírás

Az „ACRA”típusú nagypontosságú síkköszörű gépek minden meghatározó szerkezeti eleme nagyszilárdságú, feszültségmentesített, kettős falú „Meehanite” öntvényből, a gondosan kiegyensúlyozott köszörűorsó nagyszilárdságú acélból készül. A köszörűorsó tartós zsírkenésű, 4 db előfeszített szuper-pontosságú golyóscsapágyban fut ami egyidejűleg garantálja a köszörült felület kifogástalan minőségét és karbantartást nem igényel. A vezetékek egyik felülete öntöttvas, a vele érintkező másik felület „Turcite-B” műanyag-bevonatú. A leggondosabb kézi hántolás biztosítja a geometriai pontosságot és kopásállóságot. A hosszasztal megvezetést egy lapos- és egy „V”- alakú vezeték végzi.

Az asztal hossz-mozgást hidraulika működteti. Az irányváltó szelep különleges kialakítása biztosítja az igen sima irányváltást. A hidraulikus egység automatikus olajozást is ad az összes csúszóvezetéknek. A keresztirányú gépi előtolást mechanikus hajtáson keresztül elektronikusan vezérelt motor szolgáltatja.

Alapkivitelnél a köszörűkorong függőleges mozgatása és a fogásvétel kézzel történik. Opcióként automatikus fogásvétel-vezérlés szállítható. Az elektronikusan vezérelt motorral működtetett fogásvételi szerkezet automatikus köszörülési ciklust tesz lehetővé. Gyorsjárati megközelítés után nagyoló, – simító – és kiszikráztató fogásokat, majd kiinduló helyzetbe történő gyors visszatérést lehet programozni.

Termékfotók

Acra ASG

Termék katalógus

Töltse le a termék főbb paramétereit tartalmazó termék katalógust.

Műszaki adatok

Ismerje meg a terméket

Telefon:

Cím:

1117 Budapest, Budafoki út 60.
( A-I épület )